Dorinţa noastră este să oferim femeilor, prin produsele excepționale de îngrijire a tenului și de îngrijire corporală din gama DIAMANT 3K®, satisfacție și bucurie. Cele mai multe companii alocă sume uriașe pentru marketing în detrimentul calitații produselor. Pentru noi importantă este calitatea produsului și raportul echitabil între calitate și preț. Aceasta este viziunea și modul nostru de a contribui la o civilizație prosperă, durabilă şi dreaptă, prin promovarea şi aplicarea valorilor etice şi a unei conduite morale în afaceri.

Ruxandra Mircea

Ruxandra Mircea

CEO

Bio Getika® este o companie cu capital românesc, născută din dorința unei tinere de 26 de ani, Ruxandra Mircea, proaspătă absolventă a unui MBA în administrarea afacerilor, la City University of Seattle, care a dorit să facă, aici, acasă, o companie care să producă cosmetice, pentru că România are tradiție în acest sector economic.

Bio Getika® este prima companie din România și a treia companie la nivel mondial care produce o gama completă de îngrijire a pielii bazată pe tehnologia inovatoare cu particule de diamant. Formulările pentru întreaga gamă aparțin în exclusivitate echipei de cercetare Bio Getika®.

Misiunea noastră este de a crea produse cosmetice destinate îngrijirii pielii într-un mod complex și complet – de a hrăni, hidrata, stimula și proteja pielea prin produse de îngrijire bazate pe extracte naturale din plante, acid hyaluronic, colagen, vitamine și particule de diamant pentru rezultate remarcabile. Expertiza în biochimie asigură dezvoltarea unei game extinse de creme și aplicații benefice pentru piele, astfel încât pielea să fie rejuvenată din interior spre exterior, iar frumusețea naturală să fie pusă în valoare.

Viziunea noastră este de a crea produse inovatoare bazate pe cele mai noi tehnologii care să contribuie într-un mod sinergic la menținerea sănătății pielii.

Susținem valori concrete în producția cosmeticelor: un balans ideal de ingrediente naturale complementare, materie primă din surse verificate, aplicabilitate universală. În plus, tehnologia de a incorpora particule de diamante conferă acel plus de strălucire naturală care bucură ochii și protejează pielea. Am depus eforturi considerabile să obținem rezultate excepționale.

Suntem mândri să afirmăm că am reușit.

Angajamentul echipei Bio Getika® de a lucra exclusiv cu materie primă de cea mai bună calitate ne permite dezvoltarea unor produse de categorie premium în cadrul unui flux de producție operat la standarde europene, pentru a servi tuturor tipurilor de piele, pentru a acționa în profunzimea straturilor dermale, cu scopul de a obține efecte vizibile și de lungă durată.