Secretul unui ten fără defecte este dat de cantitatea de lumină pe care o reflectă!

DIAMANT 3K® – produse cosmetice cu particule de diamant și extracte naturale din plante.

Fără parabeni

Fără parabeni

Fără coloranți

Fără coloranți

Fără alcool

Fără alcool

Ați visat vreodată să primiți un diamant? Sigur că da, toate femeile visează asta. Acum, fiecare femeie poate avea propria ei colecție de diamante. Cum? Foarte simplu: produsele cosmetice revoluționare din gama Diamond 3 K®, conțin particule de diamant.

Diamantul, cel mai prețios cristal de pe Terra, a fost sursa de inspirație pentru creare cosmeticelor DIAMANT 3K®. Conduși de dorința de a asigura pielii beneficiile extraordinare ale particulelor de diamant într-o formulare sinergică cu extracte naturale din plante, acid hyaluronic, colagen și vitaminele A, B5 (Panthenol), C, E și F am creat produsele de îngrijire DIAMANT 3K® pentru persoanele care vor să folosească ASTĂZI produsele generației de mâine.

Ce fac particulele de diamant?

• Reflectă lumina dând pielii un aspect vizibil luminos și radiant.
• Elimină în profunzime toxinele, astfel tenul are un aspect sănătos.
• În medicină alternativă, diamantele sunt recunoscute ca elemente ce fortifică toţi centrii corpului uman.
• La nivel subtil diamantul are o energie profundă de transformare, dizolvă negativitatea, aduce echilibru, longevitate și abundență.

Cum funcționează particulele diamant?

Particulele de diamant sunt atât de mici încat sunt aproape invizibile pe piele, atunci când dispersate. Dar în fizica optică particulele de diamante se comportă la fel ca un diamant uriaș care are foarte multe karate.

Lumina calătorește prin vidul spațiului cu 186,282 mile pe secundă pentru a da un indice de refracție de 1,00, dar în momentul în care aceeași lumina întâlnește un diamant, viteza este redusă drastic la 77,056 mile pe secundă, oferind diamantului un indice de refracție de 2.4175 . Cu alte cuvinte, diamantul încetinește lumina de 2,4 ori și procedând astfel, curbează drastic lumina. Acest lucru înseamnă, practic, că toată lumina care intră în partea superioară a diamantului este încetinită și reflectată pe plan intern în direcții aleatoare.

Toate materiile prime folosite pentru gama DIAMANT 3K® sunt de o calitate excelentă, sunt produse în Statele Unite, Germania, Franța, Italia și Spania. Formulările produselor cosmetice din gama DIAMANT 3K® sunt concepute și aparțin în exclusivitate echipei BioGetika®.